Mosselevent 2024 – Samen smullen voor een goed doel!

Datum en Locatie: Donderdag 18 april 2024, Grote recreatiezaal Driehoorne, Uranusstraat 34, Alphen aan den Rijn. Inloop vanaf 17.00 uur.


Vier met ons mee op een avond vol heerlijk eten, gezelligheid en een goed doel!


Hartelijk Welkom in Driehoorne: Dit jaar zijn we te gast in Driehoorne, niet alleen een thuis voor vele senioren maar ook een cultureel hart in Alphen aan den Rijn. Driehoorne is meer dan een wooncomplex; het is een levendige gemeenschap waar de nadruk ligt op zelfstandig, comfortabel en sociaal verbonden leven voor senioren. Met een rijke historie die dit jaar zijn 50-jarig jubileum viert, speelt Driehoorne een cruciale rol in het bieden van een veilige en stimulerende omgeving voor zijn bewoners.

Het Goede Doel: De opbrengsten van ons Mosselevent gaan naar het vieren van dit gouden jubileum van Driehoorne. Door deel te nemen, draagt u direct bij aan het realiseren van een speciale dag voor de bewoners, gevuld met activiteiten en verrassingen die hun gemeenschapsgevoel versterken en vreugde brengen.

Culinair Plezier: Laat u verleiden door de culinaire kunsten van chefkok Jan Oosterling. Kies uit onze sappige mosselen, de heerlijke kip- of vegetarische saté. Elk gerecht is met zorg bereid en draagt bij aan een onvergetelijke avond.

Wat Kost het? Een tafel voor 8 personen is beschikbaar voor € 340. Wilt u de ervaring verrijken? Kies dan voor een aanvullend lotenpakket. Voor individuele gasten of kleinere groepen zijn er aanschuiftafels.

Speciale Highlight: Kunst ontmoet Traditie – Hans Withoos

Verleden en Heden Verenigd: Dit Mosselevent biedt een uniek kunstzinnig hoogtepunt: een exclusieve tentoonstelling van Hans Withoos, wiens werk een brug slaat tussen de 17e eeuw en het heden. Geïnspireerd door Mathias Withoos, zijn voorvader en kunstenaar voor de Medici familie, creëerde Hans de serie 'The Photographic Paintings'. Deze werken, een samensmelting van fotografie en schilderkunst, reizen de wereld over en worden geprezen op internationale tentoonstellingen.

Een Kunstwerk te Winnen: Beleef de magie van deze kunstwerken tijdens ons evenement en maak kans op een bijzonder kunstwerk van Hans Withoos, speciaal gedoneerd voor onze loterij ten bate van het goede doel.

Een Moment van Schoonheid en Steun: Mis deze kans niet om deel uit te maken van een avond waar kunst, geschiedenis en solidariteit samenkomen. Voor meer over Hans Withoos en zijn kunst, bezoek ZERP Galerie.

Muziek en Vermaak: Stem af op een avond gevuld met uw favoriete muziek. Deel uw muzikale voorkeuren met ons en wij zorgen voor de perfecte achtergrondmelodie voor onze gezamenlijke festiviteiten.

Reserveer Uw Plaats: Mis deze unieke avond niet en reserveer nu uw tafel. Vergeet niet uw voorkeur voor mosselen, saté of de vegetarische optie door te geven. Samen maken we het Mosselevent tot een succes.

Reserveer hieronder uw tafel hier

Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen. Samen maken we er een avond van vol warmte, vreugde en steun voor een prachtig doel.